Rántásgondok? Mitől lett folyós a tökfőzelékem?
Figyelt kérdés
Tegnap készítettem tökfőzeléket. Amikor elkészült elég sűrű volt. Ma reggelre viszont folyik. Olyan mintha leves lenne.
Elrontottam megint a rántást? HOgy kell rántást készíteni rendesen?
Tökfőzelék mehet a kukába, vagy javítható az állaga valamivel?
2011. márc. 2. 09:56
1/3 öregvarázsló válasza:
Másnapra az általam főzött tökfőzelék is enged egy kis vizet. Én azt az egy kanálnyit evés előtt leöntöm és úgy melegítem meg.
2/3 anonim válasza:
Tejfölölt keverj ki lisztel ha kell kevés vizzel ha tul sürü és probáld meg összeforralni,egy probát megér.
3/3 anonim válasza:
Rántsd be mégegyszer. én is úgy szoktam, mikor folyós marad a főzelék.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!