Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Túl hagymás lett a padlizsánkr...

Túl hagymás lett a padlizsánkrém, szinte csíp. Mivel vehetném el az erejét?

Figyelt kérdés
Ha felrakom kicsit főzni, az segíthet? Vagy megkeseredik? Tejfölt tettem bele, majonézt nem tehetek, a lányom nem ehet tojásosat. De szerintem ha teszek még tejfölt hozzá, akkor már padlizsán íze nem lesz. 2 padlizsánhoz tettem 1 gerezd fokhagymát és egy negyed vöröshagymát 2 evőkanál tejföllel.

2022. jan. 24. 10:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Lehet nyersen raktad bele?

Megpirítva szokták úgy nem csíp.

2022. jan. 24. 12:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/13 anonim ***** válasza:
... folyt.: Így a kislányod is ehet majonézes ételeket. (Ez lemaradt.)
2022. jan. 24. 12:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igazatok volt :) Tettem bele tejfölt még és jobb lett, tényleg összeértek az ízek, abszolút ehető. Így utólag érzem, hogy a fokhagyma lett a sok. Biztos számít, hogy nem szezonális zöldség, csak megkívántuk, azért vettem. A vöröshagymát nem pirítottam meg, legközelebb úgy csinálom. És köszönöm a tojásmentes majonézes tippet!
2022. jan. 25. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!