Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ehető a padlizsánkrémem? Mert...

Ehető a padlizsánkrémem? Mert picit kesernyés lett. Mi lehetett az oka? Öreg volt a padlizsán?

Figyelt kérdés
Egybe sütöttem a padlizsánt, pirított hagymával, egy fokhagymával, olívaolajjal, kevés citromlével és sóval turmixoltam össze Nem olyan rossz amúgy. Megehetem? Ha teszek hozzá majonézt jobb lesz?

2021. máj. 16. 19:38
 1/8 anonim ***** válasza:
0%

Mert rosszul csinaltad. Kuka.

Ha pici egett hej darab (mivel feketedesig sutjuk) is belekerul akkor lesz keseru, de maga a recept is rossz, ennek semmi koze a padlizsankremhez.

2021. máj. 16. 19:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem került bele héjdarab. Ezt a receptet találtamm klasszikus padlizsánkrém alatt.
2021. máj. 16. 19:45
 3/8 anonim ***** válasza:
16%
Pirított hagymától .
2021. máj. 16. 19:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 A kérdező kommentje:

A hagyma is finom volt magában...

De nem rossz a krém sem, megenném, alig érezni, hogy kesernyés, csak hogy nem okoz-e egészségügyi problémát. Ez lenne a kérdés.

2021. máj. 16. 19:53
 5/8 anonim ***** válasza:
50%

Hasfajast, puffadas, gyomorgorcsot, hasmenest vagy szekrekedest.


Hagyomanyos krem:

A padlizsant fapalcikaval megszurkaljuk es min. fonnyadasig vagy feketedesig sutjuk alacsony-kozepes homersekleten.

Kezzel (nem fem kessel es nem fem villaval) kikaparjuk a belsejet, hazi majonezzel, soval, borssal, zuzott fokhagymaval, par csepp citromleval izesitjuk es fa vagy muanyag villaval osszetorjuk/kikeverjuk. Ennyi.



Se piritott hagyma, se olivaolaj, foleg nem femkeses turmix!

2021. máj. 16. 20:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim ***** válasza:
49%
Ne érintkezzen semmi fèmmel
2021. máj. 16. 20:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. Én nem pontoztam le senkit, nem tudom, ki csinálja, szerintem hasznos volt minden válasz.
2021. máj. 16. 21:37
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert elő kellett volna kezelned a padlizsánt. Megmosod, bevágod, sóval a bevágott részt bekened majd hagyod egy tálban néhány órát. Ha letelt az idő alaposan átnyomod és kifolyik egy lé ami a kesernyés ízt adja ezután átmosod letörlöd és kisütöd vagy bármi mást csinálsz vele.
2021. máj. 17. 00:43
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!