Ehető a padlizsánkrémem? Mert picit kesernyés lett. Mi lehetett az oka? Öreg volt a padlizsán?
Mert rosszul csinaltad. Kuka.
Ha pici egett hej darab (mivel feketedesig sutjuk) is belekerul akkor lesz keseru, de maga a recept is rossz, ennek semmi koze a padlizsankremhez.
A hagyma is finom volt magában...
De nem rossz a krém sem, megenném, alig érezni, hogy kesernyés, csak hogy nem okoz-e egészségügyi problémát. Ez lenne a kérdés.
Hasfajast, puffadas, gyomorgorcsot, hasmenest vagy szekrekedest.
Hagyomanyos krem:
A padlizsant fapalcikaval megszurkaljuk es min. fonnyadasig vagy feketedesig sutjuk alacsony-kozepes homersekleten.
Kezzel (nem fem kessel es nem fem villaval) kikaparjuk a belsejet, hazi majonezzel, soval, borssal, zuzott fokhagymaval, par csepp citromleval izesitjuk es fa vagy muanyag villaval osszetorjuk/kikeverjuk. Ennyi.
Se piritott hagyma, se olivaolaj, foleg nem femkeses turmix!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!