S. O. S. Padlizsankremet szeretnenk csinalni, a parommal nem mindenben ertunk egyet . Grillen hogyan?
Figyelt kérdés
Szoval.... A padlizsant grillen szeretnenk megsutni, nem nagyon egyezunk abban, hogy hogyan?! :) Legyszi irjatok le, hogy ti hogyan keszititek. Koszonom szepen elore is :)2014. jún. 16. 01:00
1/2 anonim válasza:
Hosszában felszeletelve kb fél centi vastag lapokra.
2/2 anonim válasza:
Hosszában kell félbevágni a padlizsánt és sűrűn forgatva megsütni. ha megsült,a belsejét ki kell kaparni a héjból és lehet összetörni a húsát. Ízlés szerint só, bors, zúzott fokhagyma és egy kis olaj kerül bele.
Valami friss zöldfűszerrel is fel lehet dobni, snidling, koriander, kakukkfű vagy bazsalikom is finom ízt ad neki.
A grillezettnek kicsit más íze lesz, mint a sütőben sütöttnek, a keletkezett pörkanyagok miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!