Padlizsánkrémet hogyan?
Eddig egyetlenegyszer ettem, de az nagyon-nagyon jó volt. A receptjét csak futólag hallottam, így nem nagyon tudtam megjegyezni. De körülbelül ez volt: Megsütöm a padlizsánt héjában, majd eltávolítom a héjat ha kész és összeturmixolom, ehhez készítek házi majonézt, amihez tojássárgáját olajat és mustárt összekeverek majd a padlizsánpürével ismét összeturmixolom.
Így lehet készíteni padlizsánkrémet, ismeri valaki ezt a fajta receptet?
Ja, és sóval borssal fűszerekkel ízesítem.
Én is meg szoktam sütni. A héj eltávolítása után beleteszem a turmixgépbe, teszek hozzá olívaolajat, majonézt, sót, borsot, apróra vágott lila-, vagy vöröshagymát és zúzott fokhagymát. Összeturmixolom és még ízesítem, ha kell.
Végül is készítheted házilag is a majonézt, akkor azok kellene bele, amiket leírtál.
Szerintem hagymával finomabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!