Porcukormókus kérdése:
Hogyan tudnék eltenni télre padlizsánkrémet?
Figyelt kérdés
2012. aug. 6. 11:26
1/5 anonim válasza:
padlizsánt tegyél el, lesütve, megpucolva, felvágva...fagyasztóban szinte bármeddig eláll, kiveszed, olvasztod, csinálsz krémet...:)
2/5 A kérdező kommentje:
Hát így sem rossz, de az lenne a cél, hogy ne a mélyhűtőben foglalja a helyet, hanem mondjuk a spájzban vagy a pincében.
Azért köszi Neked!
2012. aug. 6. 11:48
4/5 anonim válasza:
Csináld ugyanúgy, mintha most ennétek, de steril üvegekbe téve, gyöngyöző vízben dunsztold ki. a tetejére tégy egy kanál jóminőségű olajat.
5/5 anonim válasza:
Olyat mesélt valaki, hogy erdélyi háziasszonyok megsütik, összedarálják már kisütött töpörtővel, sózzák, borsozzák, esetleg még apróra vágott dinsztelt hagymát is kavarnak bele. Így rakják üvegbe, a tetejét olvasztott zsírral zárják le.
Még sosem próbáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!