Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan tudnék eltenni télre...

Porcukormókus kérdése:

Hogyan tudnék eltenni télre padlizsánkrémet?

Figyelt kérdés
2012. aug. 6. 11:26
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
padlizsánt tegyél el, lesütve, megpucolva, felvágva...fagyasztóban szinte bármeddig eláll, kiveszed, olvasztod, csinálsz krémet...:)
2012. aug. 6. 11:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:

Hát így sem rossz, de az lenne a cél, hogy ne a mélyhűtőben foglalja a helyet, hanem mondjuk a spájzban vagy a pincében.

Azért köszi Neked!

2012. aug. 6. 11:48
 3/5 anonim ***** válasza:
2012. aug. 6. 11:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
Csináld ugyanúgy, mintha most ennétek, de steril üvegekbe téve, gyöngyöző vízben dunsztold ki. a tetejére tégy egy kanál jóminőségű olajat.
2012. aug. 6. 12:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:

Olyat mesélt valaki, hogy erdélyi háziasszonyok megsütik, összedarálják már kisütött töpörtővel, sózzák, borsozzák, esetleg még apróra vágott dinsztelt hagymát is kavarnak bele. Így rakják üvegbe, a tetejét olvasztott zsírral zárják le.

Még sosem próbáltam.

2012. aug. 6. 14:33
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!