Sok zeller zöld van a kertben. Száritva próbáltátok már eltenni? Jó e az ize, hasonlit-e a frissre?
Figyelt kérdés
2012. júl. 29. 12:34
1/5 anonim válasza:
Anyósom a petrezselymet szárította-sózta, a zellert inkább fagyasztva szoktam elrakni.
2/5 anonim válasza:
En a zeller levelet megmosom,jol sozom,es beföttes üvegbe rakom,kis csomokat tekerek,igy a soja is jo,es a zeller is.Nekem sokkal jobb mint szaritva.
3/5 anonim válasza:
Én lefagyasztom. Ha zöldleveles zellert veszek és nem az egészet használom el, mindig lefagyasztom a maradékot. A szárított zellerlevél nem jött be, nem igazán őrzi meg az aromáját.
4/5 anonim válasza:
Amikor még nem volt hűtő és fagyasztó, a zellert is és a petrezselymet is valóban megszárították, és összetörve befőttes üvegbe rakták, hólyagpapírral, befőttes gumival lezárták. Télen abból szedtek a főzéshez.
5/5 anonim válasza:
Igen próbáltam már szárítani, morzsolni, de nem adja ki azt az aromát, mint pl fagyasztva.
ugyanúgy csokorba szedve fagyasztom, mint a petrezselymet.Hogy össze ne keverjem, az egyik folpackban van a másik alufóliában. mindegyik egy adag, a zellerzöld azonmód megy a levesbe, aztán, ha dolgát végezte, kiszedem a levesből egyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!