Túl hagymás lett a padlizsánkrém, szinte csíp. Mivel vehetném el az erejét?
3: szerintem attól keseredhet meg, ha megégeted... Mert ugye klasszikus módszerrel - faszénen, grillen - gyakorlatilag szenessé szokták sütni a külsejét (amit aztán lehámozol), hogy jó füstös íze legyen.
Most így készen már nem sül, csak fő....
“padlizsánhoz tettem 1 gerezd fokhagymát és egy negyed vöröshagymát “
Ez egyáltalán nem sok hagyma, csípős ettől nem lehet, ott más gond lesz
Ez nagyon kevés hagyma, kizárt, hogy ettől lenne csípős.
Ettél már valaha padlizsánkrémet?
Ne sértődj meg, de a padlizsánnak nem most van szezonja, hanem nyáron. Ilyenkor aligha lesz jó ízű, olyan ez, mint a paradicsom télen. Nem szezonális = nem jó ízű.
Szerintem is mástól lett csípős. A hagyma alapjában véve nem csíp.
De amiért írok, a többiek már írtak ötleteket.
Írod, hogy nem tehetsz bele majonézt (gondolom, ilyen recept alapján csináltad).
Lehet kapni tojás nélküli majonézt. Akár a Penny-ben is. Egész jó ízre és állagra is.
Későbbiekre ajánlom, ha esetleg olyan ételt csinálsz, amihez majonéz kell. Nem is drágább, mint a másik. Én is meglepődtem, jó íze van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!