Hogyan készítitek el a rizskását?
Figyelt kérdés
Nekem sosem lesz finom :( de van itthon egy csomó, kidobni meg nem szeretném2022. jan. 23. 22:02
2/9 anonim válasza:
Én nem is tudom, hogy azt miből csinálják ? Darált rizs ?
4/9 anonim válasza:
Ha már a darált rizs szóba került, szokott valaki abból tejberizs csinálni ? Előnye / hátránya az egész rizzsel szemben ?
5/9 anonim válasza:
Ha a darált rizsből tejberizst csinálsz, akkor rizskása lesz. Én nagyon szeretem, de csak instant verziót ettem eddig. Gondolom nem instant is hasonlóan működik. Instantban szerintem van tejpor meg ízesítők úgyhogy csak forró víz kell bele, simát inkább tejjel csinálnék meg valami gyümölccsel.
6/9 A kérdező kommentje:
2022. jan. 24. 06:17
7/9 anonim válasza:
Sose vettem még ilyet, de ha így natúr állapotban nem ízlik, csak fel lehet turbózni valamivel. Gyümölccsel, joghurttal, magvakkal. Én legalábbis ezzel próbálkoznék.
8/9 anonim válasza:
Tegyél bele valamilyen gyümölcsöt és mézet, én ettem már áfonyával, reszelt almával és fahéjjal. De én mindig tejjel csinálom, sose vízzel.
9/9 anonim válasza:
Zabkását is csak tejjel csinálom, vízzel nem finom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!