Kókuszkocka, csokimázat ti hogy készítitek, hogy rakjátok rá a tésztára?
Nekem ez a receptem van:
20 dkg vaj, 30 dkg cukor, 6 ek tej, 5 dkg kakaó, 2 ek rum vagy rumaroma
Felolvasztasz egy tábla étcsokit, keversz hozzá 82%-os vajat és amíg meleg beleforgatod
Lehet csinálni kakaós híg löttyöt is, fentebb leírták, de főleg a rumízvavcakkal megtoldva csak egy ízléstelen bóvli lesz.
Sosem csinálnám kakaóporral, az nagyon nem finom.
Csokit olvasztasz kevés vajjal, fondue pálcával belemártogatod, így tökéletes lesz és mindenhova jut csoki (és a kezed sem úszik a csokiban)
Kedvesek, 1-es vagyok. Higgyétek el, azért mert ti nem kakaóval csináljátok a mázt, én biztos nem pontoználak le titeket. Nem tudom a többi " kakaós" hogy van ezzel.
Ellenben 6-os, 9-es, ti lebóvlizzátok, lebirkázzátok a többi válaszolót, csak mert másként csinálja.
Amúgy kakaóporral nekem soha nem lett bóvli, de kinek mi. Nem lehet ezt rosszindulat, beszólás nélkül elfogadni? Örüljetek szépen magatoknak, hogy sem birkák nem vagytok és ti, mással ellentétben minőséget állítotok elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!