Ha ma este megsütöm, holnap reggel feladom és vagy holnap vagy holnapután megérkezik a címzetthez a kókuszkocka, nem romlik meg?
Tényleg valamilyen masszív dobozba tedd a dobozon belül is, mert lepénnyé törve kapja meg a címzett!
Ennyi idő alatt nem fog megromlani.
Ja és csak holnap reggel, teljesen hidegen csomagold be!
(2-es voltam)
Az a szerencse hogy a futárok autóiban mindig extrém hideg van. Már megszoktam hogy ha tusfürdőt vagy állatkonzervet rendelek, lefagyasztja a kezem kicsomagolásnál, de pl amikor szájfényt rendeltem, az konkrétan be volt fagyva, másnapra olvadt ki :D
Szóval szerintem nem lesz semmi baja.
Nem lesz baja, főleg ha megfelelően becsomagolod, hogy össze se törjön.
#5 Hogy lehet valamit befőttesgumival fóliahegeszteni? Ezen mit értesz?
Én is felkaptam a fejem az ötösre. Azt tudom elképzelni, hogy talán a zacskó két oldala közé teszi a befőttest, és valami textilen át vasalóval forrasztja össze, de lehet hogy ez hülyeség.
Mindenesetre tök jó kis lifehack lehet, megnéznék róla egy youtube tutorialt.
Jajjistenem :)))
Hát tényleg lájfhack, na leírom. A zacskót a végén tök klasszik módon befőttesgumizom, de ha van eég hosszúság a zacskóból akkor csak simán görcsöt kötök rá, ahogy illik (és jól kicsesszünk azzal aki kinyitná.
A lényeg nem is itt van, hanem a matracpumpán. Olyat kell ami fújni és szívni is tud. Értelemszerűen a szívó oldalba kell tenni a csövét, rátaposni, majd a csövet beledugni a zacskóba, marokra fogni, leugrani a pumpáról és hopp, kiszívja egy szempillantás alatt. Aztán a cső alatt megforgatni a zacskót (elzárni) és kihúzható a cső, majd tetszés szerint lehet klasszik görcsöt kötni rá, vagy befőttesgumizni.
Jobb lenne, ha a matracpumpa végén egy 20cm-es fémcső lenne, de a végén szitával, mert azt könnyebb lenne kihúzni.
Na ennyi a nagy trükk. Saját találmány, a horgászcsontik levákumozásához kerestem módszert, mert azt tüdővel azért mégse kéne... Teljesen bevált, arra kell csak ügyelni, hogy a cső vége ne szippantsa be azonnal a zacskót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!