Youtube TT konyhája
Ott nézdd meg!Én azt fogom elkészíteni
Épp most írtam be egy mai beiglis kérdés alatt az én töltelékreceptemet.
Töltelék:
50 dkg darált dió (fele durvára)
20 dkg cukor
1,5 dl víz
A vizet és a cukrot összefőzöd, amíg teljesen fel nem oldódik a cukor. Ezt a szirupot ráöntöd a darált dióra, alaposan összekevered és kész. Lehet ízesíteni kis narancshéjjal, esetleg picike fahéj, szegfűszeggel is...
megmosok egy fél marék aszalt barackot, majd forró vízbe áztatom egy fél órára.
a dió felét ledrálom, a másik felét laskára vágom (de az is jó, ha fogsz egy textil zsákot és a nyújtófával hagyod helyben.
elkeverek 2 tasak Dr Oetker burbon vaníliás cukrot a diónál kicsit kevesebb barna cukorral.
az apróra vágott barackot is belekeverem.
A bejgli belső részét vastagon megkenem lágy vajjal, eloszlatom a tölteléket rajta, majd felcsavarom.
A barack nedvesebbé teszi a tölteléket, és az íze kivállóan megy a dióhoz meg a barna cukorhoz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!