Ha megvettem a fagyasztott hekk törzset és be panirozom holnap, de csak pénteken sütném ki akkor fagyasszam le vagy eláll a hűtőbe addig?
A kiolvasztott halat nyersen visszafagyasztani nem szabad (ahogy semmiféle kiolvasztott nyers húsfélét sem), mert ételmérgezést lehet töle kapni.
Másrészt - ettöl függetlenül is - ha a kiolvasztott halat bepanírozod, az egy óra múlva már csak egy csirizes valami lesz, mert annyira vizes, hogy teljesen szétázik a panír rajta. Ugyanis egész más FRISS HÚST panírozni, mint KIOLVASZTOTT HALAT!
HA meg bepanírozva tartasz kiolvasztott nyers halat a normál hütöben, az három-négy nap alatt alatt megromlik. (Söt akkor is megromlana, ha friss halat paníroztál volna!)
Minek kérdezed, ha úgyis azt csinálod amire kivétel nélkül valamennyien az első választól kezdve azt írjuk, hogy ne csináld?
Szóval ahogy már írták, csinád úgyahogy akarod, te fogod megenni. Nem mi leszünk betegek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!