Ha megvettem a fagyasztott hekk törzset és be panirozom holnap, de csak pénteken sütném ki akkor fagyasszam le vagy eláll a hűtőbe addig?
Ne tedd. A halhús nagyon érzékeny, könnyen romlik. Holnap még csak kedd...
Nem csak panírozva lehet megsütni. Vedd ki péntek reggel, rakd hideg vízbe a fagyott halat, aztán amikor hazaérsz, rakj beléjük citromot, sót, olívaolajat, kaprot, aztán egyesével csomagold be sütőpapírba, mint a szaloncukrot, és süsd úgy 40 percig. Összvissz 1 óra alatt van egy tuti kajád.
önszivatást csinálsz
Azt kiengeded aznapra amikor meg akarod csinálni és akkor szórakozol vele.
De ezerszer finomabb, ha párolod. Csak berakod sütőpapírra, kakukkfű citrom mellé, összehajtod a papírt mint egy zsákot, összetűzöd kicsit megszurkálod a zacskót és 20 percre 200 fokba dugod. Semmi olak, semmi zsír, semmi nincs.
Isteni, tökéletes lesz! Úgy csináld!
Minek kérdezel itt egyáltalán???
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!