A húsleves főzésekor mikor kell az ételizesítőt meg a borsot beletenni?
Figyelt kérdés
2021. dec. 25. 18:21
2/13 anonim válasza:
Az elején, és a bors egész legyen.
3/13 anonim válasza:
Ételízesítöt soha, a borsot a hússal együtt, a legelején
4/13 anonim válasza:
Először is tedd fel a húst sima sóval, vard meg amíg ki nem habzik a nagyja. Szedd le a habot.
Utana mehet bors, ételízesítő, zöldségek
5/13 anonim válasza:
ahogy a 4-es írja, bár én ételízesítőt nem teszek bele, csak sárgarépa, petrezselyem, karalábé, hagyma egészben, esetleg kevés karfiol, kelbimbó, ha épp van
6/13 anonim válasza:
Nekem az a tapasztalatom hogy javarészt már az ételízesítők is sóból állnak.
7/13 anonim válasza:
Sosem teszek ételízesítőt. Ha elegendő zöldség van benne, elég csak sót és borsot használni.
8/13 anonim válasza:
Ételízesítő nem kell bele, a bors meg forrás után.
9/13 anonim válasza:
Én azért vagyok bizonytalan, mert a szakemberek szerint a hideg vízbe tett fűszer jobban kioldódik, viszont ha előre beleteszem a fűszereket , a hab leszedésénél egy részük kihalászásra kerül.Ilyenkor kénytelek vagyok "visszapiszkálni" a borsszemeket
10/13 anonim válasza:
A szakemberek erre a problémára egy úgynevezett tea, vagy fűszertartó tojást használnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!