Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Másfél kg. marhahúsból hány...

Másfél kg. marhahúsból hány adag pörkölt jön ki?

Figyelt kérdés
2021. dec. 23. 18:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
10, ezt én is tapasztaltam. De gyakori népe szerint ilyenkor az a baj, hogy nem elég hirtelen sütik, és lepontozzák azt. aki azt merészeli állítani, hogy jobb minőségű húst kell venni. (Szelet húsnál volt téma, hogy miért jön ki csomó víz belőle)
2021. dec. 24. 07:35
 12/12 anonim ***** válasza:

11-es.

Nem ide tartozik, bocs az offért, én eddig nem vettem részt ebben a beszélgetésben, de az a helyzet, hogy mindkét állítás igaz.

Szelethúsok frissen sütésénél nagyon sokat számít a technológia, akár roston, akár bundázva, bő zsiradékban sütöd.

Én ezt nap mint nap tapasztalom, mert ez a munkám, láttam már néhány ezer szelet húst megsülni így is, úgy is.

Ugyanakkor tény, hogy bele lehet szaladni borzalmas minőségű húsokba. Néha egyszerűen kezelhetetlen. Annyi vizet ereszt el sütés közben, úgy fröcsög, hogy én az ilyeneket csak úgy becézem, hogy vízköpő.

De ettől még a jó minőségű húst is nagyon könnyel el lehet rontani rossz technológiával!

2021. dec. 24. 07:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!