Másfél kg. marhahúsból hány adag pörkölt jön ki?
5
...
+ - 1, kapacitástól függően.
Átlagos, korrekt adagba 25-30 dekát szoktunk számolni. Jól elkészítve (egészséges mennyiségű szafttal) ez egy nem túlzó, de tisztességes adag.
Éttermi adag 22-25, átlagban.
15 az menzás, menüztetős, nyomott áras egység. Rosszabb esetben lehúzós putri.
"Egy talponálló menüjében 12 deka hús a fejadag, egy kifőzdében 14-15 deka, egy beülős étteremben pedig 16–20 deka."
3-mas, 6-os!
2-es 4-es vagyok!
Köszi szépen, nem vagyok kíváncsi kiskegyeden szakértőkre, 30 éve tolom konyhán a melót, nem azért szoktam ide benézni, mert válaszokat várnék, hanem mert én adom a válaszokat.
Ha van hozzá kedvem válaszolok, amit meg lehet köszönni!
Mellékesen a belinkelt idézet szelet húsokra vonatkozik, még csak véletlenül se apróhúsokra.
Igaz, hogy ez nincs a cikkben, ezt onnan tudom, hogy ez a szakmám.
És azért mellékesen, mert amúgy nem nagyon érzem, hogy nekem kéne megmagyaráznom a valóságot.
Töltsél el ebben a szakmában legalább egy 6-8 évet, és utána majd megengedem, hogy linkelgessél nekem poénból ilyen jött ment firkásznak a hülyeségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!