Mit főztök még a héten karácsony előtt?
Kinek unalmas 10-es?
Mert nekünk nem, téged meg nem emlékszem, hogy meghívtunk volna.
Örülnél te, ha abban a körben mozoghatnál, akiket én meghívok.
De az ilyen primitív kötözködőket én a mosogatóm mellől is elzavarok, de nálam szenet felhordani sem jók.
Természetesen neked is szép karácsonyt! ...és én itt be is fejeztem, mert már unlak.
Kicsit off: Nem vagyok itt csak kb. két éve,, de azt látom, hogy a régebbi hozzászólások sokkal emberibbek voltak. Most meg ok nélküli kötekedést látok majdnem mindenütt, ahol olvasni szoktam.
Lassan el is megy a kedve az embernek a válaszadástól.
Amúgy a krumplis menü nálam is rendben lenne, ha lehetne itt tisztességes krumplit kapni.(Mert én is a krumplit szeretem, a tésztát és rizst az sokkal kevésbé.) Meg miért ne ehetne bárki bármit is, ami neki jólesik? Lásd pl. a kérdezőt is.
Hogy a kérdésre is válaszoljak, mi ma kebabot rendeltünk, holnap csirkemájpástétom lesz, szerdán disznótoros savanyúlevesszerűség, mert csak disznószívből készül, és fordított almáspite, csütörtökre eddig nem volt ötletem, de kedvet kaptam a krumplifőzelékhez:D fasírttal.
Kérdező, neked pedig jó egészséget kívánok, és boldog ünnepeket.
Ez utóbbit természetesen a többieknek is.:)
Tegnap gm csirke-paella + thai (ez nem gluténmentes) - borsókrémleves
Ma pörkölt gm szarvacskával, savanyúság, maradék leves
Holnap kétféle pizza (nekem gm, a páromnak sima) - húsleves
Csütörtökön még nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!