Mekkora felhajtás van Nálatok karácsonykor? Sokat főztök, süttök?
Nincs különös eseménye nálunk a karácsonynak mondjuk mi csak olyan halat eszünk ami röfög .
Fát se díszítettünk . Már a gyerekek se igénylik .
Tegnapra rendeltem kaját, megbántam, nem volt valami jó, pedig ami nálunk karácsonykor lenni szokott kb fél órás munka, csak most nem kívántam azt... Ma pizzát sütök (ez sem extra, mert gyakran csinálok).
Alapból egész évben rengeteget sütök, sütit is, péksütit is, de most kar.ra 1 adag mézeskalácsot gyúrtam be, mert a lányom azt szeretett volna csinálni, meg kevés kókuszgolyót, szintén a gyerekek miatt
Ünnepi a vacsi, de nem stresszelem magam halálra rajta. Kacsát sütöttem, azzal minimális munka van, előző este bepácolni (5 perc), utána pedig csak betenni a sütőbe. Elegáns, különleges és nagyon finom. A zserbót már 23-án megsütöttem, de azzal sem volt olyan rettenetes sok munka.
Ma lesz nagy családi karácsony (tudom, covid, de mi amúgy is hetente találkozunk), oda mindenki viszi a tegnapi maradékot, és esszük egymásét.
Igen, termeszetesen.
Ilyenkor 2-3 nappal elotte mar sutok-fozok en is, anyum is.
Aztan osszegyulunk akar 2 napot is egymas utan.
Tobbfele leves, tobbfele hus, rengeteg fele koret, min. 3-4fele desszert es sòs aprosuti.
Altalaban 2-3 asztalt is igenybe vesz a mennyiseg etelbol-italbol, es mindig figyelunk hogy minden evben kulonlegeseket sussunk-fozzunk.
Csak 6-7en vagyunk igaz, de mentsegunkre szoljon, soha semmit nem dobunk ki, max megy a fagyasztoba.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!