Mit főztők igy karácsony után a családnak?
Figyelt kérdés
2018. dec. 27. 20:39
1/15 anonim válasza:
Semmit, nincs családom, de én szerintem némi thai curry-t csinálok, meg lehet egy léböjt kúrát
2/15 anonim válasza:
Sok vendég volt nálunk, mindenki hozott valami kaját, úgyhogy most nem kell főznöm. "Maradékot" eszünk. Olyan, mint a a svédasztal :) sokféle kaja, mindenből egy kicsi maradt.
Ha elfogyott minden akkor zöldséglevest főzök.
3/15 anonim válasza:
Mi 3 napig töltött káposztát ettünk, most rántott csirke volt a vacsi, holnap fasírt lesz salival.
4/15 anonim válasza:
paradicsomszósz lesz húsgombóccal holnap
holnapután töltött csirke krumplipürével és párolt zöldséggel
utána a maradék csirkéből cézár saláta
5/15 anonim válasza:
Mi a szuleinknel toltottuk az unnepeket igy ott kajaltunk, hoztunk toltott kaposztat de en ma foztem sargaborso fozeleket meg fasirtot mert a parom megkivanta :)
6/15 anonim válasza:
Én egyedül élek,de imádok főzni-enni,így mindig meglepem magam valamelyik kedves ételemmel.Holnap karalábéleves,rántott csirkeszárny petrezselymes krumpli,szombaton palócleves és bácskai rizseshús,vasárnap pedig a jól megszokott tyúkleves.
7/15 anonim válasza:
Mivel én imádok főzni, évek óta nálunk gyűlik össze a család. 24-én mi magunk, 25-én férjem, 26-án az én családom. Ma délben a lányunk barátja volt itt, de holnaptól lazulás. Dödölle, tojásos nokedli, paradicsommártás.. ennél komolyabb nem lesz
8/15 anonim válasza:
Ma: maradékok
28-án: zöldborsóleves, túrógombóc
29-én: almaleves, zöldséges csirkeragú rizzsel
30-án: karfiolleves, krumplifőzelék fasírttal
31-én: sült bőrös malac, hagymás krumpli, lila káposzta,
lencsefőzelék pörkölttel, kocsonya, virsli
01-én: korhelyleves, disznótoros, fánk házi baracklekvárral töltve
9/15 anonim válasza:
Ma még maradék, és ahogy nézem, holnapra is akad még némi pecsenye meg káposztás hús. Szombaton egy tárkonyos húsgombóclevesre készülök, mellé talán túrós- vagy krumplis tészta.
10/15 anonim válasza:
31.-én lencsefőzeléket, addig pedig a maradék kajákat(mert rengeteg maradt:D) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!