Milyen halból készítitek az ünnepi halászlevet és egyéb halételeket?
Figyelt kérdés
pl. rántotthal2018. dec. 24. 14:07
1/9 anonim válasza:
Tükörpontyból csinálja anyám a halászlevet...
Rántott halat nem csinál...
2/9 anonim válasza:
Rántani keszeget, halászlébe pontyot.
3/9 anonim válasza:
Halászlé ponty.
Rántott hal is ponty.
4/9 anonim válasza:
Halászlé: ponty és lazac.
Ha sütnék, akkor hekk filé lenne.
5/9 anonim válasza:
Halászlé alapba 2 féle ponty, 2 féle harcsa,keszeg, bele pontypatkó
Rántott halnak pontypatkó
6/9 anonim válasza:
Miért pont ponty? A busa 100x jobb, nem olyan zsíros, ráadásul olcsóbb is. Mi mindig busából csináljuk.
7/9 anonim válasza:
Pontyból,mert az a legfinomabb hal.
8/9 anonim válasza:
Próbáld ki az amúr halat! Hidd el nekem, jobb az ize,mint a pontynak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!