Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szójakockából ès granulátumból...

Szójakockából ès granulátumból milyen ètelet lehet kèszíteni?

Figyelt kérdés

Konkrètan a fasirt, brassói ès azon kívül hogy kirántom bármi èrdekel.

Egèszsègügyi okokból elèg sokszor kell fogyasztanom, de már kezdek besokallni tőle. Elsősorban olyan variációk èrdekelnènek amiket már ti is kipróbáltatok ès ízlett.

2021. dec. 17. 11:46
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
2018-ban ajánlották a Q10-et. Ès most megint kezdek eljutni odáig hogy kevès ès visszakell tèrnem mellette ezekhez az ètelekhez.
2021. dec. 17. 16:05
 12/19 A kérdező kommentje:
A fűszerezèssel is vigyáznom kell mert pl az oregánó teljesen nenullázza az erőmet azt nem ehetem. Nèhány hete viszont a földimogyorótól is kezdtek felerősödni a tünetek.
2021. dec. 17. 16:08
 13/19 anonim ***** válasza:
77%

Mi a granulátumot gyakran használjuk. Bolognai ragut, rakott káposztát, ilyesmiket csinálunk belőle, de a legnagyobb kedvenc a muszaka:

1-2 db paradicsomot, pár szelet kaliforniai paprikát megpárolsz, mehet rá 1 bögre ilyen granulátum, és sok-sok borsikafű. Ezeket összepárolod, majd egy tepsibe/jénaiba rétegezed: krumpliszeletek, padlizsánszeletek, az imént említett ragu, tejföl. Be a sütőbe, minél több időre, nem túl magas hőfokon. (Biztosan találsz pontos receptet is a neten, most nincs előttem.)

2021. dec. 17. 16:10
 14/19 A kérdező kommentje:

Tudom, google. De èpp azèrt írtam ki hogy olyanokat írjatok amiket ti már próbáltatok ès bevált.

A húst ehetem, nincs ilyen fajta gondom.

2021. dec. 17. 16:11
 15/19 A kérdező kommentje:
#13 Köszönöm rá fogok keresni.
2021. dec. 17. 16:12
 16/19 anonim ***** válasza:
64%

10: köszi, így már értem. :)

Gumicukor mint gyógyszer - ez tetszik. :) Mániákus gumimaci-fogyasztó vagyok, de nem terápiás céllal.

2021. dec. 17. 16:18
 17/19 A kérdező kommentje:
#16 ezt mèg egy orvos ajánlotta mondván a hegymászók is ezt viszik magukkal. De csak az a jó ami állati eredetű zselatinból van. Amiben pektin van az nemjó.
2021. dec. 17. 16:28
 18/19 anonim ***** válasza:
64%

17: igen, tudom. :)

Lehet, hogy ezért javult meg a térdem...? EGy időben eléggé fájdogált, főleg futás után.... Abba is hagytam, áttértem a bicajozásra. De közben elkezdtem (nem gyógycélból) gumimacit enni, nem is keveset... :-D

Örülök, hogy így is hasznosul. :-D

2021. dec. 17. 16:30
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
en a kockabol csak a porkoltet szeretem
2021. dec. 17. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!