Szójakockából ès granulátumból milyen ètelet lehet kèszíteni?
Konkrètan a fasirt, brassói ès azon kívül hogy kirántom bármi èrdekel.
Egèszsègügyi okokból elèg sokszor kell fogyasztanom, de már kezdek besokallni tőle. Elsősorban olyan variációk èrdekelnènek amiket már ti is kipróbáltatok ès ízlett.
Mi a granulátumot gyakran használjuk. Bolognai ragut, rakott káposztát, ilyesmiket csinálunk belőle, de a legnagyobb kedvenc a muszaka:
1-2 db paradicsomot, pár szelet kaliforniai paprikát megpárolsz, mehet rá 1 bögre ilyen granulátum, és sok-sok borsikafű. Ezeket összepárolod, majd egy tepsibe/jénaiba rétegezed: krumpliszeletek, padlizsánszeletek, az imént említett ragu, tejföl. Be a sütőbe, minél több időre, nem túl magas hőfokon. (Biztosan találsz pontos receptet is a neten, most nincs előttem.)
Tudom, google. De èpp azèrt írtam ki hogy olyanokat írjatok amiket ti már próbáltatok ès bevált.
A húst ehetem, nincs ilyen fajta gondom.
10: köszi, így már értem. :)
Gumicukor mint gyógyszer - ez tetszik. :) Mániákus gumimaci-fogyasztó vagyok, de nem terápiás céllal.
17: igen, tudom. :)
Lehet, hogy ezért javult meg a térdem...? EGy időben eléggé fájdogált, főleg futás után.... Abba is hagytam, áttértem a bicajozásra. De közben elkezdtem (nem gyógycélból) gumimacit enni, nem is keveset... :-D
Örülök, hogy így is hasznosul. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!