Mi a kedvenc ételed (recepted) szójakockából vagy szójagranulátumból?
A szójakocka és a hasonló árúk,(Tofu) eredetileg a szójaszósz gyártás mellék terméke.
Valaki felfedezte, hogy rákhússal keverve, teljesen átveszi a rákízt, így megszaporítja a mennyiséget.
Azután elkezdték marketolni és árúlni toffuként direkt.
Így az ára 1$/T felment 100$/T Mi persze 5-6AU$-t fizetünk itt 125 grammért.
Az ősi kínai receptek egyszerűek voltak rá; -
- Darabold össze , és add a disznók elé !
A toffu tulajdonsága , hogy bármivel kevered , felveszi az ízét, - Nincs elég vargányád , keverd el toffuval és lesz elég gombapörkölted. Vega étkezésben kiránthatod , sütheted grillrheted mint egy szelet húst. Még brassóit is készíthetsz belőle.
Extender egy másik név amin ismert (kiterjesztő ? bővítő?)
"A szójakocka és a hasonló árúk,(Tofu) eredetileg a szójaszósz gyártás mellék terméke."
Ugyan annak, amit írtál, abszolút semmi köze nincs a kérdésemhez, azért annyit reagálok a zagyvaságodra, hogy úgy tűnik, elég sok a zavar benned a témában.
A szójaszósz szójababpasztából készül, erjesztéssel.
A szójaolaj - amelyet igen értékes tápanyagforrásnak tartanak - gyártásának mellékterméke a szójadara.
A tofunak ehhez nincs köze. A szójagranulátum amúgy sem egyenlő a tofuval.
Teljes zagyvaság, amit írtál! Legalább tájékozódnál, mielőtt kötözködni akarsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!