Szójakockából ès granulátumból milyen ètelet lehet kèszíteni?
Konkrètan a fasirt, brassói ès azon kívül hogy kirántom bármi èrdekel.
Egèszsègügyi okokból elèg sokszor kell fogyasztanom, de már kezdek besokallni tőle. Elsősorban olyan variációk èrdekelnènek amiket már ti is kipróbáltatok ès ízlett.
Használj karakteresebb fűszereket hozzá!
Sajnos konkrét pozitív tapasztalatom nincsen (csak nagyon negatív) a szójás termékekkel kapcsolatban, de ha pl. a kockákat hús módjára készíted el, akkor pl. egy tikka masala-t biztos el lehet készíteni belőle... VAgy más ilyen indiai cuccot - finom jázmin rizzsel.
Készíts különféle pácokat és hagyd benne egy éjszakára. Akkor megszívja az ízeket és csinálsz belőle ami eszedbe jut.
A "kirántással" viszont újdonságot írtál, mert szójakockát/granulátumot még nem láttam kirántva.
Milyen egészségügyi ok az, ami erre kötelez?
Előtted az internet, rajta kismillió vegán recepttel - mert gondolom valójában a húst/állati eredetű termékeket kell kerülnöd, nem a szójakockát muszájból enned.
Szójagranulátum:
-vegetáriánus töltött káposzta(sárgarépával és gombával vegyítem)
-vegetáriánus lasagne
-vegetáriánus bolognai(oregano, majoránna, friss fokhagyma, érett paradicsom-télen sűrített paradicsom- adja meg a jó ízét)
-Kolozsvári rakott káposzta
-egybefasírt gombával keverve.
Receptben segít a google,de privátban is küldhetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!