Hogy lehet, hogy amit otthon főzök, szinte soha nem olyan finom, mint az éttermi?
Étteremben (legalábbis így lenne normális) tanult szakácsok készítik az ételt akik az a 3-4 év iskolázás alatt csak megtanultak valamit amit egy átlag ember nem.
Lehet nem fűszerezed eléggé, vagy mas fűszereket kellene kipróbálj.
De az is lehet, hogy tényleg csak az élmény miatt ízlik jobban az étteremben evés.
Szerintem itt csak a fűszerek hiánya miatt lehet,hogy jobbnak véled az éttermi ételeket.Én 30 éve főzök rendszeresen,és nem mondom,hogy jobb az éttermi étel,csupán ha elmegyünk,épp nem értem rá főzni.
Kakukkfű,oregano,bazsalikom,bors,szerecsendió,kurkuma,borsikafű,só,ételízesítő elengedhetetlen levesekbe.Ezen kívül lestyán,petrezselyem levél is kell húslevesbe.
Sokkal tisztább,higiénikusabb az otthon készült ételt falatozni.Ha írsz privát,elküldöm neked egy oldalról a receptjeimet,és segítek neked,hogy otthon sokkal finomabb ételeket készíts!!!! :-)))
Én írtam az alaplét...
Nem húsos alapléről beszélek, hanem zöldség alapléről!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!