Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy lehet, hogy amit otthon...

Hogy lehet, hogy amit otthon főzök, szinte soha nem olyan finom, mint az éttermi?

Figyelt kérdés

2021. dec. 7. 09:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
27%
10: Nem is akarok. Otthon szép húsok és csont kerül a levesbe. Étteremben mindenféle cafat. Nem véletlen, hogy pl. a húsleves tele van kis csontszilánkokkal. Otthon főzött levesnél ilyen nincs.
2021. dec. 7. 12:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Étteremben (legalábbis így lenne normális) tanult szakácsok készítik az ételt akik az a 3-4 év iskolázás alatt csak megtanultak valamit amit egy átlag ember nem.

Lehet nem fűszerezed eléggé, vagy mas fűszereket kellene kipróbálj.

De az is lehet, hogy tényleg csak az élmény miatt ízlik jobban az étteremben evés.

2021. dec. 8. 19:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/16 anonim ***** válasza:
17%
Az éttermi, cukrászdai minőség az nálam szitokszó... Otthon tisztességesen készül minden, nem moslékból, kispórolva, jilk-el és hasonlók.
2021. dec. 8. 22:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem itt csak a fűszerek hiánya miatt lehet,hogy jobbnak véled az éttermi ételeket.Én 30 éve főzök rendszeresen,és nem mondom,hogy jobb az éttermi étel,csupán ha elmegyünk,épp nem értem rá főzni.

Kakukkfű,oregano,bazsalikom,bors,szerecsendió,kurkuma,borsikafű,só,ételízesítő elengedhetetlen levesekbe.Ezen kívül lestyán,petrezselyem levél is kell húslevesbe.

Sokkal tisztább,higiénikusabb az otthon készült ételt falatozni.Ha írsz privát,elküldöm neked egy oldalról a receptjeimet,és segítek neked,hogy otthon sokkal finomabb ételeket készíts!!!! :-)))

2021. dec. 9. 09:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Én írtam az alaplét...

Nem húsos alapléről beszélek, hanem zöldség alapléről!

2021. dec. 9. 10:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Kicsiben is meg lehet főzni, csak az a titka, hogy nem azonnal, 5 perc alatt kell annak elkészülnie és agyon.aszni szutyok gyári ételízesítőnek nevezett vackokkal, hanem sokféle húsból. Egy probéma viszont mindenképpen van, Vendelin nem fogja kihozni a velőscsontot amikor hozhatja, a gazdagon adott habos sör mellett. (Dehát a velőscsontot étteremben sem fogja már kihozni Vendelin. Egyrészt kihaltak a Vendelinek, és kihaltak a tisztességes velőscsontok is.
2021. dec. 9. 11:05
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!