Haluskát ti hogyan készítitek, hogy jó "gyenge" legyen?
Figyelt kérdés
Gyenge , lágy, ( nemtudom a megfelelő szót rá), finom legyen.2021. dec. 1. 06:12
11/15 anonim válasza:
Nem kell nagyképűsködni, én se tettem, csak egy félreértést akartam tisztázni. Pláne a tudatlanságodra nem kell nagyképűsködni, meg pápázni, mert csak magadat égeted be, meg a primitívségedet leplezed le.
Ilyenkor egyszerűen csak meg kell köszönni a felvilágosítást. Sajnálom, hogy rosszul neveltek a szüleid.
12/15 A kérdező kommentje:
Mi van itt má egyszerű kérdésből!!!
Tiszta szégyen.
2021. dec. 1. 09:31
13/15 anonim válasza:
Én miután lereszeltem a krumplit, ámegyek rajta botmixerrel, így nem lesz darabos a tésztája, és leszaggatni is könnyebb.
14/15 anonim válasza:
13-mas, én meg épp csak nagyjából összekaszabolom, beledobom turmixba, felöntöm egy kis tojásos vízzel, hogy legyen benne lé, leturmixolom , és úgy öntöm a liszthez. Nem reszelgetek. :)
15/15 A kérdező kommentje:
Elkészítettem tegnap, majd rakok ide fotót róla ha nembaj.
Köszi a segítséget nektek.
2021. dec. 3. 04:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!