Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Olaj nélküli sütőben miért...

Olaj nélküli sütőben miért nem lesz pirosas színű a rántott hús vagy fasírt?

Figyelt kérdés
Nektek nem száraz? szinte a száraz zsemlyemorzsát eszem, úgy érzem. Ti hogyan készítitek el benne?
2021. nov. 15. 09:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
33%
Mert az a bottal se piszkálandó guminő vacka.
2021. nov. 15. 21:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/12 anonim ***** válasza:
53%

Mondjuk én ettem már olyan hambit, meg bolognait, amiről ha nem tudom, hogy vegán, meg nem mondtam volna, hogy nem húsos. Állaga, íze ugyanolyan volt. Lehet rajta mosolyogni, de aki etikai okokból nem eszik húst, nem pedig azért, mert nem szereti, annak jó alternatíva.

Viszont amit bő olajan sütünk, arra tényleg nem lehet egészségesebb, zsírszegényebb verziót találni, ami pont ugyanolyan.

2021. nov. 17. 15:15
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!