Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Rántotthúst karajból milyen...

Rántotthúst karajból milyen lángon kell sütni és ha csirkéből csinálom?

Figyelt kérdés
2021. aug. 4. 14:59
 1/6 anonim ***** válasza:
2021. aug. 4. 15:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
73%

“,” - én vagyok a vessző. Segítek tagolni a mondatokat, ha helyesen használsz.


Amúgy gázlángon kell sütni. De próbálhatod rőzsén is, de azt nehezebb szabályozni.

2021. aug. 4. 15:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
Én mindkettőt fritőzben sütöm bő olajban 170 fokon. Karajt úgy 10-12 percig (vastagságtól függően), csirkecombot 15 percig.
2021. aug. 5. 08:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 kriszpo ***** válasza:
100%

A kérdésre nem egyszerű választ adni. Vannak különböző szokások, prktikák. A sütés ideje függ a hús vastagságától, a használt étolaj mennyiségétől és hőmérsékletétől. Ezeket együtt kell figyelembe venni! Ki kell kísérletezni!

Általánosságban egy normál méretű karajszelet mindkét oldalát fejenként 3-4 percig kell sütni közepes lángon, 150-170 fokon. A csirke hamarabb kész van. Ízlések és pofonok.

2021. aug. 9. 19:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
52%
2021. aug. 9. 20:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
Bocsánat elég bénán tettem fel a kérdést :)
2021. aug. 15. 09:24

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!