Az normális, ha liszttel csinálom a pudingot, hogy olyasmi lesz az állaga, mint a tejbegríznek? (Vagy túl sokáig főztem? Vagy túl keveset)
Figyelt kérdés
2021. nov. 5. 01:09
21/21 anonim válasza:
Meglep, hogy sokatokat meglep a liszt alapú főzött vaníliakrém.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!