Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha éjszakára fel akarom rakni...

Ha éjszakára fel akarom rakni a húslevest főni, akkor mit rakjak bele?

Figyelt kérdés

Tyúkhúsleves lesz, úgy gondoltam este felrakom, majd délelőtt lesz időm másra is.

Csak a hús menjen nagyon alacsony lángon reggelig? Vagy még gondoltam hogy a hagymát és a zellert+karalábét belerakom a hússal együtt, csak nem tudom hogy szétfő-e nagyon.

tegnap 21:53
 1/7 anonim ***** válasza:
87%
Őrizetlenül ne hagyd! Inkább kelj egy órával korábban és akkor tedd fel főni. Elfő a leve, leég a konyhád is, ha nem figyelsz.
tegnap 22:06
 2/7 anonim ***** válasza:
Nyugodtan beletehetsz minden zöldséget, nem fog szétfőni. Én, amikor leszedem a habját, utána szoktam beletenni mindent, és nagyon lassú tűzön főzöm minimum 5 órát.
tegnap 22:19
 3/7 A kérdező kommentje:
És megéri feltenni éjszakára vagy elég reggel 8kor is, hogy délre kész legyen?
tegnap 22:33
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Bolti tyúkot szerintem ráérsz reggel, de ha házi, kapirgálós, szabadon tartott tyúk, akkor tedd fel inkább éjszakára.
tegnap 22:45
 5/7 anonim válasza:
100%

Teljesen felesleges éjszaka főzni.

A zöldségek pempő allagúak lesznek, a tyúknak elég 4 óra is és rendkívül veszélyes, feljebb írták.

Ha stresszelsz akkor nyugtasd meg most este magadat avval hogy előre elkészítesz mindent.

Zöldségeket stb. Reggel csak felrakod főni.

És egy jót alszol.

tegnap 22:46
 6/7 anonim ***** válasza:

Éjszaka nulla foglalkozás van vele, tehát ha nappal főzni, akkor is pont ennyi lesz és csinálsz mellette, amit akarsz.

Mire nincs idő nappal, ha ott egy fazék a tűzhelyen?

Éjjel rommá főnek benne a zöldségek.

ma 08:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Semmiképen sem hagyd éjszakára a tüzhelyen föni veszélyes reggel felteszed és szépen el lesz magában .
ma 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!