Na a következő a helyzet: vettem egy 1.7kg-os csontos császárhúst és nincs nagyon időm elkeszíteni. Az lehetséges hogy berakom a sütőbe éjszakára 90 fokra akkor úgy olyan 12 óra alatt megsül?
Figyelt kérdés
2023. aug. 26. 12:15
2/8 anonim válasza:
Inkább főzd meg! (Vöröshagyma, fokhagyma, szemes bors, 1-2 babérlevél.)
Akkor eheted paprikával, paradicsommal, hagymával, vagy ha kedved tartja, akkor szeletenként sütve mondjuk tojás alá.
3/8 anonim válasza:
Jó lesz úgy is,csináld nyugodtan.
4/8 anonim válasza:
Én tuti, hogy beraknám a fagyasztóba és amikor van időm normálisan elkészíteni, akkor állnék neki. Meg aztán a fenének nem hiányzik, hogy 12 órán keresztül menjen a sütő kánikulában. Még ha éjszaka is van.
5/8 anonim válasza:
Egyébként valóban létezik ilyen lassan sült elkészítési mód..
6/8 anonim válasza:
Igen, lassan sült husi nagyon finom!
7/8 anonim válasza:
Persze, létezik a lassan sütés, de 12 óra túl sok lesz, a hőmérséklet meg kevés. 7-8 órán át 120 fok rendben van, ha az elején 20-30 percig 200 fokon sütöd.
Hacsak nincs narkolepsziád, nem nagyon látom, hogy miért kellene 12 órán át aludnod.
8/8 anonim válasza:
7: Este 10-kor berakja, éjjel 2-ig a gyk-n lóg, délelőtt 10-kor felkel, sütő kikapcs, klíma bekapcs. Én egy ilyen verziót tudok elképzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!