Másnak is 1 óra, amíg megsül a csirkemell? Vagy csak én rontok el valamit?
Attól függ, hogy készíted.
Ha vízpárában, lassù tűzön akkor esetleg elhiszem, de csirkét gyorsan szokták sütni mert kiszárad.
Hol sütöd és hogyan?
Akkor tuti túl van sütve, normál esetben a csirke puha, foszlós és enyhén nedves.
Mondjuk eheted szárazon is, ha neked úgy ízlik.
Őszintén szólva, nekem a felkockázott csirkemell - serpenyőben - nagyjából 10 perc és ekkor már teljesen jó.
Ha sült bogyókat szeretnék, akkor innentől kezdve még 10 perc, de ebből 5 percig nem kevergetném, hogy piruljon, majd újabb 5 perc megkeverés után., hogy a minden oldala piros legyen.
És ennyi!
Ha neked vizet enged, az azt jelenti, hogy nem elég forró az olaj, amibe beleteszed a szeleteket. Vagy pedig egyszerre túl sok szeletet teszel bele, és azok lehűtik az olajat. Akkor kezd el levet ereszteni.
Ahogy a #3-ban írtam, 5-6 perc alatt bőven átsül, tuti, hogy nem nyers a közepe.
Ha jó hőmérsékletű az olaj, azonnal színt kap a külseje, és pár perc alatt átpuhul.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!