Fa tüzelésű kazánba,jól megsül a kompér ha becsomagolok alufóliába és berakom, a tűzre?
Figyelt kérdés
Vagy hogy süssem meg ott?2021. márc. 24. 07:51
1/8 anonim válasza:
Amikor már csak parázs van, akkor kell fóliában beledobni.
2/8 anonim válasza:
Egy kazán túl meleg.
Talán ha az aljába rakod, vagy félre tudod tolni annyira a tüzet, hogy mellé rakd a krumplit.
De ha rárakod, az szénné ég.
3/8 anonim válasza:
Inkább elég az egy kazánban, minthogy megsüljön, na de az éhség nagy úr!
4/8 A kérdező kommentje:
Okés lehagyom égni parázsra, és cinálok neki helyet középen a róston!
Gyertek kóstolóba majd!
2021. márc. 24. 09:02
5/8 anonim válasza:
Isteni. Én be szoktam tekerni baconba és köményt szórok rá. Alufólia, aztán parázson megsül.
6/8 anonim válasza:
#5, neked milyen kazánod van, és mivel szeded ki a krumplit belőle?
7/8 anonim válasza:
6 kandallóba ha leégett a tűz, és csipesszel szedem ki.
8/8 anonim válasza:
#7, ezt nálunk a kazánban nem lehet megcsinálni, de így teljesen más, már értem. Köszönöm a válaszod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!