Töltött csirkecombnál a töltelékben a hagymát nem pároltam meg csak nagyon apróra vágtam, attól még megsül benne?
Figyelt kérdés
2022. márc. 10. 14:20
1/7 anonim válasza:
SOha nem szoktam elöre megpárolni, de mindig jó lett eddig.
2/7 anonim válasza:
persze.... sülés alatt simán megpárolódik belül.
5/7 anonim válasza:
Ha nagyon apróra tudtad vágni, akkor teljesen rendben van.
Én vagy 30 éven keresztül dinszteltem fasírthoz és minden töltelékhez. Aztán egyszer nem volt időm, kapkodni kellett és nyersen tettem a fasírtba és sokkal finomabb volt. Azóta mindenbe nyersen teszem.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönőm szépem a segítséget, tényleg megfőtt benne és nagyon finom lett, csirkemájjal csináltam.
2022. márc. 11. 05:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!