Tényleg meglehet enni az éjszakara kinfelejtett lefedett sültcsirket?
Figyelt kérdés
Megsűlt csirkét, kint felejtettem konyban, nem ragtam hűtőbe.
13óra eltelt azóta.
Sokan írják korábbról, hogy simán ehető, de valóban nem lett gyomorontasa senkinek hasonló esett után?
Én is megerősítést kérek.
2023. máj. 13. 08:28
2/10 anonim válasza:
:D Katonatársam (teherautósofőr volt) jó pár napos csirkecombot vett elő a szekrényéből! Mondtuk neki hogy ez már ragad is tán! (már nem emlékszek a nevére) Azt mondja majd ha beteg leszek tőle akkor tudni fogom hogy nem jó volt! :D És nem lett ennek ellenére semmi baja se. Nem mindenkinek egyforma a gyomra, ebből kell kiindulni!
3/10 anonim válasza:
2# Jó hideg szekrény lehetett! Mi melóba hagytunk csirke csontot szoba hőmérsékleten hogy majd el viszi valaki a kutyájának! De pár nap múlva már a csontkukac lepte el...Szagáról nem is beszélve!
4/10 anonim válasza:
Szagold meg. Ha nem büdös, kóstold meg. Ha nincs gyanús mellékíze, ehető.
Amilyen hideg van most, legalábbis nálunk, semmi baja nem lesz annak a csirkének. Melegben már neccesebb lenne, de akkor is a szaglás/kóstolás dönt.
5/10 anonim válasza:
13 ora szerintem semmi! Nyugodtan edd meg
6/10 anonim válasza:
Ennyi idő alatt nem romlik meg, legfeljebb a nyári kánikulában.
7/10 anonim válasza:
Nekünk 1 napos kirándulásra mindig sült csirkét/húst csomagolt anyánk iskolaidőben, tehát ősztől május végéig. Ugyanígy a többiek anyja is.
Soha nem volt semmi bajunk, pedig voltak a mostaninál melegebb napok is.
8/10 anonim válasza:
Megettem én már több napos kint felejtett rántott husit is nyáron, ezt is simán bepuszilnám.
9/10 anonim válasza:
Egy éjszaka alatt nem lesz semmi baja.Edd még nyugodtan.
10/10 anonim válasza:
Ha meg volt sütve rendesen, akkor simán
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!