Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Babapiskóta receptjére lenne...

Babapiskóta receptjére lenne szükségem, de úgy ahogy a nagy gyárakban csinálják (nem otthoni sütögetős recept kell) tartósítószerekkel, egyéb "titkos" (? ) adalékokkal. Köszönöm.

Figyelt kérdés
2010. szept. 2. 22:27
 1/7 anonim ***** válasza:

Az egyéb titkos adalékokat te nem tudod beszerezni, mivel boltokban nem árulják. Sütőipari cégeknél lehet beszerezni, a legkisebb mennyiség 10kg.

Egyébként a sütödékben is sütik, csak gépesítve van, mi például kézzel csináljuk. Az alapja piskótatészta, abba mennek a titkos hozzávalók.

2010. szept. 2. 23:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ízre ugyanaz mint a piskóta, szerintem is.


Cukor, tojás, liszt, talán vaniliás cukor is van benne

2010. szept. 2. 23:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:

Az elözőhöz hozzátéve, szalakái kell bele és jó habosra felverni az egészet.

Különben a csomagoláson rajta vannak az adalékanyagok.

Abból kisérletezd ki a mennyiséget.

2010. szept. 3. 11:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
Rajta van a babapiskótás doboz hátán.
2010. szept. 3. 13:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 A kérdező kommentje:

Be tudok szerezni bármilyen "titkos" adalékot ez nem probléma csak pontos recept kéne ,nem baj ,hogy nagy mennyiségű a recept ,majd visszaosztom.Ugyan azt a minőséget szeretném csinálni mint a bolti ,csak nem sikerül eltalálnom a megfelelő keverési arányt.Tudom ,hogy szalakáli van benne, de valamit mégis rosszul csinálok.Van hozzá formám is.Segítsetek!Légyszi.

Ti ,hogy csináljátok kézzel ,mi a recept?

2010. szept. 3. 21:21
 6/7 anonim ***** válasza:
Mi a baj vele? Az íze nem lesz jó, vagy az állaga? Ha leírod, úgy könnyebb segíteni.
2010. szept. 7. 23:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 A kérdező kommentje:
Az állagával van baj.Túl kemény lesz ,nem ázik meg olyan könnyen mint a bolti ,és ha félbetöröm nem olyan finom szerkezetű ,hanem mintha túl fel lenne fújva olyan durva szerkezetű.Pedig fel van habosítva,....lehet ,hogy sok a szalakáli benne?Vagy nem kell sütőpor?Vagy szódával kéne csinálni?Segíts légyszi
2010. szept. 9. 22:21

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!