Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A csülköt egyben kell sütni...

A csülköt egyben kell sütni vagy vágjam fel darabokra?

Figyelt kérdés
Tegnap vettem két 1 kg-os csülök darabot, éjszaka pácoltam, és most odatettem főni egyben, de nem tudom, hogy sütni is egyben jó, vagy daraboljam fel akkorára, ami egy személynek való adag.
2010. szept. 2. 07:57
 1/5 anonim ***** válasza:

Én mindig egyben sütöm.

Hú,még éhes is lettem:)

2010. szept. 2. 08:10
 2/5 anonim válasza:
ahogy akarod :) d sztem egybe jobb,legalabb nem folyik ki a szaft belole...persze csak ha nem sutod tul sokaig es nem szarad ki :)
2010. szept. 2. 08:21
 3/5 anonim ***** válasza:

En mar a vasarlasnal megkerem a hentest, hogy ugyan hagyja rajta a csonton, de "szetnyittatom", es ugy pacolom be ejszakara, s aztan masnap kisutom.

A hentest megkerheted arra is, hogy 1 szemelyes adagokra

ossza el Neked, igy mindig az egy db-ot keszited el, a tobbit lefagyasztod.

Sutni lehet egyben, de amikor nincs szetnyitva es bevagdalva, akkor nem lesz olyan izletes!

Porkoltnel pedig szinten erdemes feldarabolni, mivel szinten izletesebb, de En pl. csak sutom, mivel eleg zsiros, s nem szivesen csinalok belole porkoltet!

Sot amikor sutom is, s mar felig kesz a hus, akkor teszek melle zoldsegeket, krumpli, cukkini, patiszon, padlizsan

stb. izles szerint, es igy mar a koretem is elkeszult,

s aztan kenyerrel es salataval fogyasztjuk, En paradicsom

salatat keszitek, amibe meg hagymat is teszek, de itt

ne keruljon a salatara olaj, mivel mar a foetelben van.

Jo etvagyat!

2010. szept. 2. 09:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Most sütöd vagy főzöd?Mert főzésnél lényegében mind1,fel is darabolhatod,de sütésnél jobb egyben sütni,mert nem szárad ki a hús!
2010. szept. 2. 11:19
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Végül 2 és fél óra főzés után egyben tettem be a kemecébe, és mindenki szerint isteni volt!! :-)))Olyan puha lett, hogy magától vált szét darabokra, így megoldódott a probléma:-)
2010. szept. 3. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!