Milánói makarónit ha készítetek, akkor a tálalásnál előbb a sajtot vagy a ketchupot teszítek a húsra?
Ritkán készítek makarónit, de a férjem előbb jól megszórja sajttal és utana nyomja rá a ketchupot én meg pont fordítva csinálom. És egymást nézzük bolondnak hogy most melyik a jó. Gyerekkorunk óta így csináljuk. Tudom fura kérdés de melyik az igazi?
Persze egy helyre megy stb csak érdekel ki hogy eszi?
Hús sem kell rá, a milánói az sonka, gomba, paradicsom, fűszerek, sajt és köze nincs az olaszokhoz.
Innentől kezdve, hogy ki és mit nevez annak, az ő dolga. A legkisebb gond, hogy alul vagy felül van a ketchup, ami végképp nem kell rá/bele.
#23
Nyilván és egyértelműen a (bolognai) ragura kerül a sajt és nem fordítva.
Nem teszek rá ketchupot, de ha tennék, előbb a sajt menne, aztán a ketchup. Azért, mert úgy szeretem, ha ráolvad a sajt.
Tehát, mivel nem kell rá ketchup, így nincs olyan, hogy mi a helyes sorrend.
Aki olvadt sajttal szereti, az a sajtót teszi rá előbb. Aki meg nem, az a ketchupot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!