Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milánói makarónit ha készítete...

Milánói makarónit ha készítetek, akkor a tálalásnál előbb a sajtot vagy a ketchupot teszítek a húsra?

Figyelt kérdés

Ritkán készítek makarónit, de a férjem előbb jól megszórja sajttal és utana nyomja rá a ketchupot én meg pont fordítva csinálom. És egymást nézzük bolondnak hogy most melyik a jó. Gyerekkorunk óta így csináljuk. Tudom fura kérdés de melyik az igazi?

Persze egy helyre megy stb csak érdekel ki hogy eszi?


2021. okt. 9. 11:12
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
62%
Én ugyan nem nagyon szoktam rá ketchupot rakni, de előbb a sajt, ha hűtőből veszem ki akkor sajt->mikró->ketchup, mert utóbbi lehűti egy kicsit.
2021. okt. 9. 12:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/30 anonim ***** válasza:
30%
A prolizókra meg ne hallgass. Olaszországban nyaraláskor az elején azzal vicceltem hogy ananászt meg ketchupot kérek a pizzára, aztán megvernek, ezzel szemben Szardínián virslis meg szalonnás pizzát ettem.
2021. okt. 9. 12:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/30 anonim ***** válasza:
94%

Ha tennék:

Tészta-kechup-összekeverés-sajt

2021. okt. 9. 12:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/30 anonim ***** válasza:
84%
Mindenki olyan ételt kutyul össze magának, amilyet akar, de akkor ne nevezze azt az ételszerűséget mondjuk milánói makaróninak.
2021. okt. 9. 12:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/30 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem teljesen mindegy, milyen sorrrendben teszitek rá a sajtot meg a ketchupot, ízben nincs különbség.
2021. okt. 9. 13:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/30 anonim válasza:
100%
Sajt rá a ketchup:)
2021. okt. 9. 15:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/30 anonim ***** válasza:
88%

Nem hallottam még arról, hogy kellene rá ketchup, bár tudom egyeseknek mániája még a rizsre is rakni.

Én előbb a szószt rakom rá, megmelegítem (ha hideg), majd a sajtot, mert utálom ha a sajt ráolvad. Ketchup nálam nincs, ha lenne talán a sajt alá raknám, de úgy már nem enném meg.

2021. okt. 9. 15:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 18/30 anonim ***** válasza:
33%
Igazi kecsáp szinte nincs , 90es években az olcsók és hazaiak is eredeti paradicsommal készültek . Debreceni Kecskeméti konzervgyár stb , a mostani cukros valamik mellett istenek voltak .
2021. okt. 9. 16:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 19/30 anonim ***** válasza:
89%

Ahogy a 14-es írta, az nem milánói makaróni. A rendes milánói makaróni az tészta és paradicsom alapú szósz, arra nem kell ketchup.

Egyébként gyerekkoromban anyu is úgy csinálta a "milánóit", meg "spagettit" hogy a tésztára valami pörkölt szerűen elkészített darált húst tettünk, meg reszelt trappista sajtot és ketchupot. Nem szeretem így, de akkor úgy ettem, hogy tettem rá ketchupot, összekevertem, aztán a végén a sajtot.

2021. okt. 9. 17:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 20/30 anonim ***** válasza:
86%
Nem kell ketchup rá. Amúgy először a szószt, utána a sajtot.
2021. okt. 9. 18:06
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!