Milánói makarónit ha készítetek, akkor a tálalásnál
előbb a sajtot vagy a ketchupot teszítek a húsra?
Figyelt kérdés
Ritkán készítek makarónit, de a férjem előbb jól megszórja sajttal és utana nyomja rá a ketchupot én meg pont fordítva csinálom. És egymást nézzük bolondnak hogy most melyik a jó. Gyerekkorunk óta így csináljuk. Tudom fura kérdés de melyik az igazi?
Persze egy helyre megy stb csak érdekel ki hogy eszi?
Én ugyan nem nagyon szoktam rá ketchupot rakni, de előbb a sajt, ha hűtőből veszem ki akkor sajt->mikró->ketchup, mert utóbbi lehűti egy kicsit.
2021. okt. 9. 12:25
Hasznos számodra ez a válasz?
12/30 anonim válasza:
A prolizókra meg ne hallgass. Olaszországban nyaraláskor az elején azzal vicceltem hogy ananászt meg ketchupot kérek a pizzára, aztán megvernek, ezzel szemben Szardínián virslis meg szalonnás pizzát ettem.
2021. okt. 9. 12:26
Hasznos számodra ez a válasz?
13/30 anonim válasza:
Ha tennék:
Tészta-kechup-összekeverés-sajt
2021. okt. 9. 12:36
Hasznos számodra ez a válasz?
14/30 anonim válasza:
Mindenki olyan ételt kutyul össze magának, amilyet akar, de akkor ne nevezze azt az ételszerűséget mondjuk milánói makaróninak.
2021. okt. 9. 12:42
Hasznos számodra ez a válasz?
15/30 anonim válasza:
Szerintem teljesen mindegy, milyen sorrrendben teszitek rá a sajtot meg a ketchupot, ízben nincs különbség.
2021. okt. 9. 13:11
Hasznos számodra ez a válasz?
16/30 anonim válasza:
Sajt rá a ketchup:)
2021. okt. 9. 15:37
Hasznos számodra ez a válasz?
17/30 anonim válasza:
Nem hallottam még arról, hogy kellene rá ketchup, bár tudom egyeseknek mániája még a rizsre is rakni.
Én előbb a szószt rakom rá, megmelegítem (ha hideg), majd a sajtot, mert utálom ha a sajt ráolvad. Ketchup nálam nincs, ha lenne talán a sajt alá raknám, de úgy már nem enném meg.
2021. okt. 9. 15:58
Hasznos számodra ez a válasz?
18/30 anonim válasza:
Igazi kecsáp szinte nincs , 90es években az olcsók és hazaiak is eredeti paradicsommal készültek . Debreceni Kecskeméti konzervgyár stb , a mostani cukros valamik mellett istenek voltak .
2021. okt. 9. 16:45
Hasznos számodra ez a válasz?
19/30 anonim válasza:
Ahogy a 14-es írta, az nem milánói makaróni. A rendes milánói makaróni az tészta és paradicsom alapú szósz, arra nem kell ketchup.
Egyébként gyerekkoromban anyu is úgy csinálta a "milánóit", meg "spagettit" hogy a tésztára valami pörkölt szerűen elkészített darált húst tettünk, meg reszelt trappista sajtot és ketchupot. Nem szeretem így, de akkor úgy ettem, hogy tettem rá ketchupot, összekevertem, aztán a végén a sajtot.
2021. okt. 9. 17:15
Hasznos számodra ez a válasz?
20/30 anonim válasza:
Nem kell ketchup rá. Amúgy először a szószt, utána a sajtot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!