Szombaton grillezés lesz nálunk. A húsokat már most is bepácolhatom, vagy még nagyon korai? Tarja lesz, csirkemell és szárny. Ezeket lehet 1 pácba tenni? Vagy készítsek többfélét?
Figyelt kérdés
Van valami nagyon finom pác receptetek?
Köszönök minden segítséget!!
2010. szept. 1. 11:59
11/17 A kérdező kommentje:
köszi
2010. szept. 1. 13:04
12/17 anonim válasza:
Csirkeszárnyhoz a legjobb: ketchup, erős pista vagy erős paprika, méz, sör, só, bors, oregano, esetleg ha még szeretnél más fűszert, beleteheted, de ez az eredeti. Ebbe bepácolod a húsokat (jó 1-2 nappal előtte), és grillen megsütöd. De ha sütőben sütöd, akkor a maradék páclevét is ráöntheted, grillen meg azzal kenegeted. Sült krumplival isteni, főleg amikor sütőbe csinálod és tudod mártogatni a sűrű szószba, garantáltan ragadós, a sörtől és méztől ropogós lesz...vááá de megkívántam! :)
13/17 A kérdező kommentje:
:))köszi szépen!!
2010. szept. 1. 13:42
14/17 anonim válasza:
Nehogy bepácold most, majd péntek délelőtt, nyers húsról beszélünk!! Addig ne is vedd meg, vagy ha fagyasztott, akkor ki ne olvaszd.Ha megvetted fagyaszd le addig.
15/17 anonim válasza:
Ha beteszi a hűtőbe semmi baja nem lesz...volt hogy 3-4 napja pácolt tarját meg kecskehúst sütöttünk grillen, olyan omlós volt, hogy késsel se nagyon kellett hozzányúlni. De a csirkeszárnyakat tényleg elég csak pénteken délelőtt, a tarját meg ilyesmit már csütörtökön bepácolhatod. Annál jobb lesz! :)
16/17 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy eddig fagyasztóban volt a hús, de ma délután levettem, ami a hűtőben holnapra kienged magától. Így holnap bepácolom. 2 napig fog állni a hűtőben, szerintem nem lesz így baj. Köszi mindenkinek!!!
2010. szept. 1. 19:56
17/17 anonim válasza:
Hűtőben, pácban semmi baja nem lesz 4-5 napig, ha rendesen működik a hűtő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!