Szombaton grillezés lesz nálunk. A húsokat már most is bepácolhatom, vagy még nagyon korai? Tarja lesz, csirkemell és szárny. Ezeket lehet 1 pácba tenni? Vagy készítsek többfélét?
Figyelt kérdés
Van valami nagyon finom pác receptetek?
Köszönök minden segítséget!!
2010. szept. 1. 11:59
1/17 A kérdező kommentje:
Még annyit, hogy nem szeretnénk készen kapható villámpácokat használni, valami otthon kutyulós recept jönne jól. Nagyon köszönöm
2010. szept. 1. 12:01
2/17 anonim válasza:
nem hogy bepácolhatod, muszáj bepácolni ha finomat akarsz:D
amúgy mehet egybe, de szerintem csinálj különbözőket! Az én kedvenceim: olaj, sok erős pista, esetleg mehet bele egy kis ketchup is, és fűszerek: amit akarsz, bors, oregánó, majoranna. A másik: tejszínbe fűszerek, mustár, kis citromlé. Ezeket úgy kísérleteztem, próbálkozz te is: az a jó a pácban hogy nem nagyon lehet elrontani:D én előre készeket is szoktam használni, csak mindig teszek valamit hozzá. általában erős pistát, szerintem csípősen a legjobb:)
3/17 anonim válasza:
ja, és még annyi h én nagyon szeretem a csirkeszárnyat de grillezéshez szerintem finomabb ha csont nélküli húsokat csinálsz, mellet leginkább. De persze ez is ízlés dolga:)
4/17 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyos vagy, köszi szépen:))
2010. szept. 1. 12:20
5/17 A kérdező kommentje:
A szárnyat kifejezetten utálom, de a 2 idős nagymama ragaszkodik hozzá ezért lesz az is. Csak nekik. :)
2010. szept. 1. 12:21
6/17 anonim válasza:
korainak tartom. elég lenne csak pénteken bepácolni.
a csirkemell puha hús. a tarja sem egy kemény.
a bélszínt szoktuk több napig pácolni.
7/17 anonim válasza:
én mindent 4-5 nappal előbb pácolok:) de biztos igaza van a válaszolónak is, szintén ízlés dolga:) szerintem próbáld meg h egy részét bepácolod most a többit pénteken aztán kiderül milyen:D
8/17 anonim válasza:
elsőnek van igaza, minél tovább pácolódik annál finomabb. szerintem is.
9/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!!Bepácolom ma, aztán meglátjuk szombaton.
2010. szept. 1. 12:34
10/17 anonim válasza:
Én pácnak kevés olajat összekeverek, mustárral, öröltborssal, zúzott fokhagymával. Igy is nagyon finomak a husok. Én is csak egy nappal korábban szoktam bepácolni, de biztos nem árt neki ha tovább áll a pácban. 4-5 napot viszont túlzásnak tartok, mégiscsak nyers husokról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!