Van egy adag spagetti tésztám. Mit csináljak mellé, ami könnyű és gyors?
Figyelt kérdés
Eredetileg bolognai lett volna, de sikerült kiborítanom a szószt. Így most van egy adag spagetti tésztám. Kb. semmi sincs itthon és főzni se annyira tudok. Viszont már elég éhes vagyok. Mit tudtok ajánlani mellé, ami gyorsan megvan és könnyű elkészíteni? Elsősorban valamilyen szószra gondoltam.2021. szept. 24. 15:29
1/10 anonim válasza:
Sajt, tejföl van?
Ez elég gyors lenne.
2/10 A kérdező kommentje:
Az van. Meg amúgy ketchup is. Köszi a tippet!
2021. szept. 24. 15:36
3/10 anonim válasza:
Én ilyenkor virslit felkarikázva olajban ki szoktam sütni, rárakom és sajttal megszórom a végén az egészet
4/10 anonim válasza:
Sajtos tejfölös makarónit ettem két órája. :D
5/10 anonim válasza:
Megfőzöd, reszelsz rá egy réteg főtt tojást majd
egy réteg sajtot és ráolvasztod a sajtot
6/10 anonim válasza:
A következő ilyen alkalmak elkerülésére tárazz be az Aldiban, Lidlben, amikor akciós a pesztó.
Csak ráborítod az üveget (egy adagra csak a negyedét), reszelsz rá parmezánt és kész is vagy.
7/10 anonim válasza:
Fokhagyma meg olivaolaj van? Felszeletelsz vékonyan fokhagymát, olivaolajban megpirítod, a tészta főzőlevéből raksz bele pár kanàllal. Megrottyantod és kész. Ha fenszi akarsz lenni raksz hozzá chili pelyhet meg a végén mrgszórod friss petrezselyemzölddel. Egyik legalapabb olasz recept
8/10 A kérdező kommentje:
Jó, végül megoldottam. Köszi mindenkinek a választ, van egy olyan érzésem, hogy később még hasznomra lesznek
2021. szept. 24. 21:01
10/10 anonim válasza:
Kérdező mi lett a megoldás ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!