Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit csináljak, hogy kihűlés...

Mit csináljak, hogy kihűlés után ne ragadjon össze a tészta, spagetti?

Figyelt kérdés
Teszek a főzővízbe olajat.
2010. nov. 2. 11:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Egy keveset rakj félre a fözövizböl, és tálalás elött önts rá egy keveset forrón - akkor elválnak egymástól a darabok. (Vagy még egyszerübb, ha kicsit berakod a mikróba.)
2010. nov. 2. 11:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Miután lecsepegtetted, engedj rá hidegvizet, majd egy pici olajat önts rá és úgy tedd el.
2010. nov. 2. 11:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim válasza:
16%
én sosem olajozom se a vizet, se a kész tésztát, egyszerűen leszűröm és hideg víz alatt alaposan átöblítem.
2010. nov. 2. 11:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
31%

Ne hagyd, hogy a saját gőzében hűljön ki, mert attól ragad össze. Hűtsd le azonnal. Én is a szűrőben engedek rá hideg vizet és úgy jó. Olajat soha nem teszek bele.

Vagy még megoldás leeht az is, hogy úgy időzíted a tésztafőzést, hogy frissen kerüljön az asztalra.

2010. nov. 2. 12:07
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!