Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit tegyek, hogy a "cakkos"...

Mit tegyek, hogy a "cakkos" gyümölcstorta formába ne ragadjon bele a tészta?

Figyelt kérdés
Vajjal kikentem, majd zsemlemorzsát szórtam bele. Eddig liszteztem, de ez sem sikerült...Nagyon kétségbe vagyok esve, képtelenség, hogy egy egyszerű gyümitortát ne tudnék megsütni...
2009. máj. 22. 00:29
 1/4 anonim ***** válasza:
vekonyan vajazd ki minden receben es az aljan is es alaposan lisztezd be, hogy mindenhol ratapadjon a vajra
2009. máj. 22. 00:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha kivetted a sütőből akkor hagyd kihülni, csak utána borítsd ki.
2009. máj. 22. 07:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
Én csak jól kivajazom, és sosem ragad bele.
2009. máj. 22. 10:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:

Attól is függ,elegendő vajat tettél-e a tésztába.omlós tésztánál 3rész liszt:2rész vaj:1 rész cukor az arány.És ha jól kikened olajjal a formát és meglisztezed (nem morzsát)

,akkor ennél az aránynál tuti ki kell jöjjön a tészta a formából.


maszatka

2009. máj. 22. 11:44
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!