Spagettit higy csinaljam?
Tegyük tisztába a dolgokat! A milánóiban nincs is darált hús. Abban sonka van és gomba no meg paradicsom.
A bolognaihoz kell a darált hús. Soha nem teszek alá zsiradékot, mert a hús bőven eleget enged.
Kell bele vegyes zöldség is, (sárga, fehér répa)ami legjobb ha a hússal együtt le van darálva, s a vöröshagyma is mehet mellé. Ha ez nem megoldható, brunoise-ra kell vágni, ami nagyon nagyon apró kockát jelent. A fűszere fokhagyma, rozmaring, kakukkfű, legjobb persze a friss. Olasz sürített paradicsommal készítem, de lehet hámozott, vagy hámozott kockázott egész paradicsommal is készíteni, amit az olaszok a levében tesznek a konzervdobozba. A cucc hamar elkészül, de a legfinomabb ha 3-4 órán át főzöd egy csepp víz nélkül, hogy magától fedő nélkül kellően besűrűsödjön.
Jó főzést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!