7-8 embernek mennyi spagettit főzzek ki? 2 vagy 3 zacskót? És hogy csináljam hogy ne ragadjon össze?
Figyelt kérdés
2010. jún. 11. 09:40
1/8 anonim válasza:
8 emberre elég a két zacskó.
Főzés közben kevergesd!
2/8 anonim válasza:
kiegészítem az előzőt, tegyél bele pici olívaolajat, és úgy keverd. biztos nem ragad majd le:)
3/8 anonim válasza:
Én sosem kevergetem,csak rakok a főzővízbe egy pici olajat és sosem ragad le/össze. Kivéve ha túlfőzöd a tésztát,akkor összeragad igy is.
4/8 anonim válasza:
Ha fözés után mindjárt bekevered vmiylen raguval, vagy mártással akkor ne tegyél rá olajat, max 1 kevés vízzel öblítsed le, de azt sem muszály. Ha külön tálaldod akkor nyugodtan öblitsed le és utána 1 kevés oliva olaj.
5/8 anonim válasza:
2 csomag tészta elég. A főzővízbe bőven jó a sima étolaj. Plusz sót is rakj bele. Párszor kevergesd meg.Nem kell lemosogatni a tésztát főzés után, mert attól még mancsosabb lesz.
6/8 anonim válasza:
ja, és nézegesd kb. 5-6 perc múlva (miután beleraktad) az állagát. Nem minden tészta ugyanannyi idő alatt lesz jó. Ha már el tudod harapni, és semmi keményet nem érzel, az kezd jó lenni. Onnan még 1-2 perc, és zárhatod is le.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi:-) Gyermelyi van
2010. jún. 11. 10:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!