Vannak olyan receptjeitek, amiket csak évszakonként (eseményenként) készitetek el?
Figyelt kérdés
Pl egyik exemnek az anyja csak karácsonykor volt hajlandó krumplisalátát csinálni. Vagy nagyon sokan csak szilveszterkor esznek lencsét.
De vannak olyan receptjeitek, amiket mondjuk csak télen csináltok meg, más évszakban nem nagyon?
Pl én gyümölcslevest csak nyáron szoktam csinálni. Sütőtöket meg csak ősszel szoktam sütni.
2021. aug. 28. 14:44
11/14 Béla211 válasza:
Lecsót mondjuk én szoktam elteni befőtes üvegbe télire.
12/14 anonim válasza:
A mézeskalács az szigorúan szezonális :)
13/14 anonim válasza:
Azert csak nyaron a sajtos tesztat, mert vmiert olyan nyari kaja nekem. Nem tudom megindokolni! :)
Ja, es francia sali is csak karacsonykor , ahogy a kocsonya is. Lencse es sonkatekercs pedig kizarolag szilveszter.
Anyum is mindig igy csinalta/ja, a nagyszuleim is, vszinu ezert :)
14/14 anonim válasza:
Kocsonya, töltött káposzta csak télen. Nyáron szezonálusat mj is, télen pl nem veszek cukkinit rántani vagy paradicsomot lecsónak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!