Pöfeteg gombát hogyan készítsem el? Nem szeretném panirozva/rántva.
Figyelt kérdés
2021. aug. 22. 20:35
1/7 anonim válasza:
Akkor marad a pörkölt, mert ennek nem ismert más receptje. Esetleg próbálj újítani és töltsd meg!
2/7 anonim válasza:
Pörkölt nokedlival, tejföllel vagy tejföl nélkül uborkaslátával/koviubival.
4/7 anonim válasza:
Pöfeteget még nem, de vargányát, csiperkét készítettem már így sokszor, egyik kedvencem így. Vajban felteszem, párolom, önthetsz rá fehérbort, citrom, lime levet, esetleg borecet ha nincs bor, só, bors bele. Én szeretem ha nincs agyonpárolva, kicsit roppanósra készítem. A vége előtt fokhagymát reszelek rá, és beledobok jó sok petrezselymet, egyet kavarok rajta és kész. Az egész nincs több 10 percnél. Ha elzártam szórok még rá reszelt parmezánt. Lehet még turbózni fagyasztott rákkal, egy kis tejszínnel, snidlinggel. Kifőzött tésztával vagy ropogós kenyérrel, kiflivel szoktam enni, vagy csak úgy magában. A tejszínes verzióhoz illik a nokedli is szerintem. Egyszerű de nagyszerű, sok zöldfűszerrel.
5/7 A kérdező kommentje:
Hú de jó ötlet, 4-es! Köszi!!
2021. aug. 22. 21:53
7/7 anonim válasza:
Egyik kollégám grillezett már pöfeteget, én még nem kóstoltam meg ebben a formájában, de mondta hogy nagyon jó íze volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!