Tippek a nagyon finom paradicsomszószhoz? Illetve bevált recept, ami szolgálhat tésztaszószok, pizzaszószok alapjául?
Figyelt kérdés
Szeretnék paradicsomszószt csinálni, mert rengeteg házi paradicsomot kaptam. Mindig azon gondolkodom, hogy a pizzériákban hogy olyan finom és sűrű a paradicsomszósz a pizzán, mert a bolti amit én kenek a pizzára az sokkal folyósabb.😇 Szóval szeretnék valami olyasmi paradicsomszószt alkotni mint ami a pizzériákban is van, ha ehhez van tuti tipped, ne tartsd magadban!🥰2021. aug. 15. 21:22
1/3 anonim válasza:
A titok csak annyi, hogy sokáig kell kis fokozaton fözni, amíg besürüsödik, közben figyelni, hogy ne égjen le.
2/3 anonim válasza:
#1-nek +1
Én is így szoktam csinálni, és szoktam több féle ízesítéssel is (felcímkézve!) eltenni: pl. zúzott fokhagyma, chili paprika, reszelt gyömbér, majoranna, darált pritamin paprika, bors.
3/3 anonim válasza:
Például nagyon jó bele tenni egy kicsit fahéjt, jól kihozza az ízét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!