Egyhavi étkezés 15 ezer forintból?
Lehetséges? Ha igen, hogyan?
Mindenképp az egészség bánja, ha ilyen kevés jut ételre?
9-es
Ez ordas nagy kamu.
Írd már le egy napi étkezését!
"Egy leves kijön 2-300 forintból, ami több napra elég."
Mármint ha leves alatt azt érted hogy vízbe beledob egy leveskockát? Mert egyébként milyen leves jön ki szerinted 300 ft-ból, ráadásul annyi, hogy az több napra elég legyen?
A paprikás krumpli nekem is nagy kedvencem volt az egyetemi évek alatt.
Pont most csináltam megint. Hát annyiból már nem jön ki :).
400 ft volt egy kiló krumpli 600 a paradicsom 600 a paprika kolbász 1200 egy pár, pirospaprika volt még de az se olcsó
hát egy ezres egy jó adag paprikás krumpli otthon főzve
én nem is tudom már manapság mi az olcsó életmentő kaja
talán ha te magad készítesz nokedlit lisztből egy kevés pörkölttel
az meg, hogy 65 ezer forintból meg lehet élni
végül is ha csak kajára kell meg rezsire akkor elég
és elég sok egyetemista képes ennyiből éldegélni, mert ha szülőként ennyit tudnak adni, akkor ennyiből kell kijönni
de hogy egy egyetemista soha nem megy el egyetlen egy kocsmába soha nem megy el senkivel randizni
hát azt nehezen tudom elképzelni
22850 + feketemunka
a fidesz alatt lett közmunka
el lehet képzelni, hogy milyen a feketemunka világa, hogyha 47 ezer fix az vonzóbb
A 9-es válaszoló 2-300 forintos, több napra elég levese engem is érdekelne. A múltkor vettem zöldséget egy nyári zöldségleveshez, hát nem jött ki 2-300 forintból, elárulom. A zöldségek és gyümölcsök ára az egekben van, és minden más is piszok drága.
Arról nem is beszélve, hogy a kérdező 15 ezer forintjából 500 forint jut egy napra - ebből az ebéd mellett a reggelit és valami vacsorát is meg kell oldania. Nekem nem menne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!